Článok o nás zo Žilinak.sk

Kvalitné výživové doplnky od popredných svetových výrobcov už aj na Slovensku!

 Príroda je najcennejším zdrojom vitamínov a esenciálnych látok, ktoré si ľudský organizmus nedokáže sám vyrobiť. Bohužiaľ, klíma na Slovensku neumožňuje to, aby sme mali na stole vždy a po celý rok čerstvé ovocie a zeleninu priamo zo záhrady. Riešením je e-shop, napríklad Vitaherbals.sk so sídlom v Žiline, ktorý ponúka iba vysokokvalitné produkty a od svetoznámych výrobcov. Ak sa chcete o tom dozvedieť viac, čítajte ďalej!

Čo nájdete v našom e-shope?

Predovšetkým kvalitu. Spokojnosť zákazníkov z celého sveta dokazuje, že naša značka Vitaherbals je sprostredkovateľom zdravia na úrovni. Všetky vlastnosti produktov, ktoré ponúkame, sa vyznačujú vysokou biologickou dostupnosťou a rýchlym nástupom žiadúcich účinkov. Jednotlivé produkty pochádzajú iba od výrobcov s dlhoročnými skúsenosťami. Prirodzene, sú vyvinuté prácou tých najlepších odborníkov z oblasti výživových doplnkov.

Jednotlivé výživové doplnky sú vhodné pre každého, pričom si môžete vyberať medzi:

  • vitamínmi
  • minerálmi
  • bylinnými extraktmi
  • medicinálnymi hubami

Tým dokážeme zabezpečiť širokospektrálne pozitívne účinky na ľudské telo. Prirodzene, jednotlivé prípravky sa vyznačujú aj vysokým obsahom ďalších prospešných látok, pričom v nich nenájdete žiadne  zbytočne pridané látky.

V e-shope nechýbajú ani 100 % prírodné šťavy, prípravky na podporu trávenia a prípravky prospešné pre pohybový aparát. Ponuka je tiež špecifikovaná na výrobky určené pre matky s deťmi, alebo výhradne pre športovcov. Dokonca si môžete vyberať aj z mnohých kozmetických produktov, ako je napríklad koloidné striebro.

U nás si jednoducho vyberie úplne každý!

Rovnováha vo výžive je základom zdravia

Hoci je ľudské telo rovnaké, ľudia majú rôzne potreby a tomu treba prispôsobiť aj výber výživových doplnkov. Napríklad niektorí ľudia dokážu cestou potravy vstrebať do organizmu viac výživových látok, iní zase menej. Niekomu ďalšiemu zase môžu chýbať niektoré prospešné látky, ktoré sa prostredníctvom potravy nedajú zabezpečiť.

My vo Vitaherbals ale veríme, že by telu nemalo nič chýbať a ničoho by nemalo byť ani málo a ani príliš veľa. Rovnováha výživných látok je totiž základom zdravia a len takto je možné dopomôcť k zdravšiemu, dlhšiemu a šťastnejšiemu životu.

Faktom tiež je, že z bežného jedla naše telo nedokáže prijímať dostatočné množstvo vitamínov, minerálov, aminokyselín, antioxidantov a aj ďalších látok. Prečo je tomu tak? Jednoducho preto, že v súčasnosti je už pôda ochudobnená o minerálne látky jej neustálym využívaním. Rizikom žiaľ je, že ak niektoré z týchto kľúčových látok telu chýbajú, tak z dlhodobého hľadiska sa to môže prejaviť na rôznych zdravotných komplikáciách.

Nepríjemnou skutočnosťou tiež je, že v prípade nedostatku potrebných výživových látok začína organizmus rýchlejšie starnúť. Riešením je pravidelné užívanie výživových doplnkov, čo zároveň dokáže spomaliť starnutie a zvýšiť celkovú vitalitu tela. Samozrejmosťou je eliminovanie aj ďalších zdravotných problémov či ochorení.

Špeciálne výživové doplnky

Náš e-shop Vitaherbals.sk má v ponuke okrem najznámejších výživových doplnkov aj špeciálne doplnky výživy. Medzi najobľúbenejšie patria výťažky z Kurkumy, Spiruliny a Quercetinu. V súčasnosti sa však dostávajú do popredia aj veľmi známe a populárne medicinálne huby. Niektoré z nich majú pre ľudský organizmus obrovský význam, čo potvrdzuje aj množstvo odborných publikácií.

Zlepšite si imunitu!

V čase pandémie koronavírusu a v jesennom či zimnom období je prirodzená ochrana ľudského organizmu oslabená a vystavená najväčšiemu tlaku vírusov. Preto je dôležité ju podporiť a dodať telu potrebných pomocníkov. Veď predsa nikto z nás nechce stráviť väčšinu zimy v posteli s chrípkou alebo iným nepríjemným ochorením.

V tomto smere sú jednotkou výživové doplnky, ktoré sú určené špeciálne na podporu obranyschopnosti organizmu. Vďaka tomu bude vaše telo schopné odolávať zvýšenému tlaku nebezpečných mikroorganizmov a posteľ môžete vymeniť napríklad za svah na lyžovačke. Pochopiteľne, tieto vitamíny na imunitu sú vhodné pre každého a mali by byť prirodzenou súčasťou výživy.

Ekológia je dôležitá

Kúpou výživových doplnkov v našom e-shope Vitaherbals.sk podporíte nielen vaše zdravie, ale aj životné prostredie. Obaly našich produktov totiž pozostávajú iba z recyklovateľných materiálov, ktoré sú ekologické a pre životné prostredie tak nie sú žiadnou hrozbou.

A čo je najlepšie, ak si kúpite produkt od výrobcov Biotiva a NatuRise, tak tým podporíte štyri sociálne projekty, ktoré sú zamerané na výsadbu stromov a ďalšie ekologické projekty. Napríklad na ochranu podnebia, či záchranu dažďových pralesov. Viac o projektoch tu.

Ponúkame všetky výhody online nakupovania

V prvom rade je to jednoduchý nákup z pohodlia domova. V našom používateľsky prívetivom a intuitívnom prostredí sa veľmi rýchlo zorientujete a rýchlo si vyhľadáte želaný produkt. A to podľa jednotlivých charakteristík čo vám zaručí, že vždy nájdete to, čo práve potrebujete.

Stačí vám iba pár klikov a v priebehu pár sekúnd si môžete objednať priamo z pohodlia vašej domácnosti. Balík vám na zadanú adresu doručíme už v priebehu 24 hodín od objednania! Pokiaľ budete mať k objednávke otázky, nie je problém. Môžete sa kedykoľvek obrátiť na našu zákaznícku podporu, kde vám odpovedia na všetky vaše otázky.

Na našej webstránke Vitaherbals.sk je tiež možnosť dozvedieť sa veľa zaujímavých informácií o ľudskom zdraví a možnostiach liečby. A to prostredníctvom nášho blogu o tom, ako žiť zdravý, pohodlný a dlhý život.

Našim jediným poslaním je priviesť aj k vám domov kus zdravia!

Autor Vitaherbals.sk
Vitaherbals sa zameriava na Vaše zdravie a prináša Vám svetovo uznávané značky výživových doplnkov, bylinných extraktov a zdravotných vankúšov. Sme tu pre to, aby sme Vám ponúkli široký výber kvalitných produktov, poradenstvo a odbornosť.