Liečenie bylinami. Všelieky z prírody.

Bylinné extrakty

Príroda je najlepší lekár. Klišé, ktoré však platí bezo zbytku. Lenže nie každý má prírodu za rohom a môže si ísť natrhať bylinky kedy a kam sa mu zachce. Mnoho ľudí dnes už navyše bylinky ani nepozná. A tak sú namieste alternatívne riešenia. Tie sú vítanou náhradou a spoľahlivou záplatou pre zaneprázdnených či neznalých.

Najideálnejším spôsobom, ako dať telu všetko čo treba a nemusieť pritom nikam cestovať sú bylinné extrakty. Ide o koncentrované 100 % výťažky z byliniek, ktoré zabezpečia prísun prírodných a zdraviu prospešných prvkov.

Vo Vitaherbals.sk ponúkame bylinky v rôznych formách a bylinné extrakty sú jednou z nich. Ide o laboratórne vytvorený koncentrát, vyťažený z najúčinnejšej časti bylinky. Tak je zabezpečená maximálna účinnosť extraktu!

Bylinné extrakty ponúkajú množstvo výhod. Tou najväčšou je už spomínaná, až 2x vyššia účinnosť extraktu, oproti klasickej rastline. Druhou veľkou výhodou je extrémne jednoduchá príprava. Bylinný extrakt jednoducho pridáte do tekutiny či pokrmu a prísun zdravia je vyriešený 😊 Spomenúť môžeme aj to, že extrakty z byliniek vám vydržia dlhšie ako samotná rastlina. Je to preto, že vďaka silnejšej účinnosti stačí menšie množstvo extraktu. Nemusíte tak prijímať aj zbytočné časti rastliny, stačí trocha prášku či tekutiny a je to vyriešené.

Bylinné extrakty Biotiva

Nájsť partnera, ktorý by pre náš obchod Vitaherbals.sk zabezpečil kvalitné a hlavne 100 % bio bylinné extrakty nebolo jednoduché. Po mnohých stretnutiach a návštevách sme však narazili na nemeckú spoločnosť Biotiva a po prvom kontakte bolo rozhodnuté.

Biotiva s nami jednala transparentne, férovo a navyše s nemeckou precíznosťou vydokladovala aj 100 % organické zloženie ich bylinných extraktov. Vďaka Biotive vám tak môžeme ponúknuť desiatky sušených, rastlinných, organických prísad. Pre vašu zdravú výživu v súlade s prírodou.

Každý výrobok Biotivy, ktorý máme v ponuke má ekologický certifikát o prírodnom pôvode. Produkty pochádzajú z dlhodobých partnerstiev a sú plnené a kontrolované priamo v továrni Biotivy v Nemecku. Dôverujte 35 rokom organických skúseností a miliónom zákazníkov.

Bylinné extrakty, ktoré vám vo Vitaherbals.sk ponúkame zlepšia vaše fyzické aj duševné zdravie a pomôžu vám opäť nabehnúť na zdravý životný štýl. Nájdete u nás výťažky z byliniek, ktoré vás zbavia stresu, zlepšia činnosť kardiovaskulárnej sústavy, ale aj skvele nabudia mozog a pomôžu vašim svalom regenerovať.

Pomocou byliniek môžete tiež bojovať s únavou, chronickými chorobami, ale aj podráždenosťou a prepracovaním. Vyberte si bylinný extrakt, ktorý potrebujete a vychutnajte si jeho blahodárne účinky.

Autor Vitaherbals.sk
Vitaherbals sa zameriava na Vaše zdravie a prináša Vám svetovo uznávané značky výživových doplnkov, bylinných extraktov a zdravotných vankúšov. Sme tu pre to, aby sme Vám ponúkli široký výber kvalitných produktov, poradenstvo a odbornosť.

Odporúčané produkty7