Vankúš proti chrápaniu - Naša recenzia

Hľadáte spôsob, ako sa zbaviť chrápania a konečne sa vyspať? Ak áno, potom by ste mali vyskúšať vankúš proti chrápaniu, ktorý poskytuje rýchly a jednoduchý spôsob, ako sa tohto problému zbaviť. Ideálnym kandidátom na výber je napríklad vankúš s obchodným názvom - Dream-Cloud Premium anatomický vankúš z BIO pamäťovej peny proti spánkovému apnoe a chrápaniu. Do akej miery spĺňa tieto očakávania si povieme v našej recenzii.

Vankúš proti chrápaniu: Prvý krok k pokojnému spánku

Anatomický vankúš Dream Cloud Premium z bio-pamäťovej peny je produkt určený pre ľudí, ktorí majú problémy s chrápaním alebo spánkovou apnoe. Vankúš je navrhnutý tak, aby poskytoval optimálnu podporu hlave a krku počas spánku, čo pomáha uvoľniť dýchacie cesty a zmierniť symptómy chrápania a spánkovej apnoe.

Vankúš proti chrápaniu

vankúš proti chrápaniu

Je vyrobený z kvalitnej bio-pamäťovej peny, ktorá sa prispôsobuje tvaru hlavy a krku, aby poskytoval dokonalú oporu a pohodlie počas spánku. Jeho anatomický tvar zaisťuje správne umiestnenie hlavy a krku a redukuje tlak na dýchacie cesty, čím sa znižuje pravdepodobnosť chrápania a spánkovej apnoe.

Pamäťová pena na vankúši proti chrápaniu

Pamäťová pena Dream Cloud

TIP 

Výrobcovia Dream Cloud Premium anatomického vankúša odporúčajú produkt používať v kombinácii s inými opatreniami na zlepšenie symptómov chrápania a spánkovej apnoe, ako je napríklad znižovanie hmotnosti, zlepšenie fyzickej kondície, či vyhýbanie sa konzumácii alkoholu a tabaku.

Vankúš Dream Cloud Premium je tiež antibakteriálny a hypoalergénny - je odolný voči prachovým roztočom. Jeho zloženie z bio-pamäťovej peny zaručuje, že neobsahuje žiadne škodlivé chemikálie. 

Prečo si vybrať vankúš proti chrápaniu? 

Vankúš proti chrápaniu, vyrobený z kvalitných materiálov, patrí k najjednoduchším riešeniam tohto problému. Oproti iným produktom tohto typu vankúša, je jeho benefitom aj to, že disponuje hypoalergénnou povrchovou vrstvou, ktorá zabraňuje prieniku prachových roztočov a baktérií.

Prirodzene, ide o veľmi dôležitú vlastnosť pre ľudí s alergiami alebo astmou. Vankúš má tiež antibakteriálne a antimikrobiálne vlastnosti, ktoré znižujú riziko vzniku infekcií a zápalov. Okrem toho je Dream Cloud Premium anatomický vankúš veľmi pohodlný a mäkký na dotyk, čo umožňuje relaxovať s pocitom luxusu a komfortu. 

Bio-pamäťová pena ale zabezpečuje jeho najdôležitejšiu vlastnosť - správnu podporu hlavy a krku počas spánku, čím zlepšuje kvalitu spánku. Navyše vankúš obsahuje aj ortopedickú penovú vložku, ktorá podporuje ideálnu polohu krčnej chrbtice počas spánku a uľavuje od bolesti hlavy a krku.

Benefity vankúša proti chrápaniu

Benefity vankúša proti chrápaniu

Vankúš Dream Cloud Premium je teda ideálnym riešením nielen pre tých, ktorí trpia chrápaním a spánkovou apnoe, ale aj pre tých, ktorí trpia bolesťami krčnej chrbtice.

Ako vankúše proti chrápaniu zlepšujú spánok

Počas spánku mnoho spáčov mení spontánne polohu - z polohy na boku sa pretočí na chrbát. Práve táto poloha však spôsobuje chrápanie. Hlavným dôvodom toho je, že keď brada smeruje smerom k hrudnej kosti, tak sa uvoľnia svaly a začne sa vyvíjať tlak na hrtan. Tento stav ešte viac zhoršuje nevhodný vankúš.

Avšak v prípade spánku na chrbte špeciálny tvar vankúša Dream-Cloud Premium presúva hlavu viac dozadu, čím sa dýchacie cesty uvoľnia a hlava počas spánku tak zostáva v správnej polohe. Vďaka tomu aj pri polohe spánku na chrbte tento vankúš zabraňuje chrápaniu, čo umožňuje pokojný a zdravý spánok.

Tieto vankúše proti chrápaniu disponujú aj 3D štruktúrou tkaniny, ktorá je vyrobená z vlákna nazývaného Lyocell od značky TENCEL® Lenzing AG. Tkanina zaisťuje optimálny ventilačný efekt. Čo je ale veľmi dôležité a čo mnohí určite ocenia je, že podporujú aj terapiu spánkového apnoe

Vedeli ste, že…

…spánkové apnoe je veľmi nebezpečné, pretože môže spôsobovať dlhodobé zdravotné problémy? V niektorých prípadoch dokonca môže viesť aj k smrteľným následkom, najmä ak nie je táto spánková porucha diagnostikovaná a liečená včas.

Výhody a nevýhody vankúša proti chrápaniu

Klady a zápory vankúša proti chrápaniu Dream-Cloud Premium môžeme sumarizovať nasledovne:

  • + okrem chrápania pomáha aj pri spánkovej apnoe,
  • + pomáha proti chrápaniu aj pri polohe spánku na chrbte,
  • + tvar dvojitej vlnovky zmierňuje bolesť krčnej chrbtice,
  • + 3D štruktúra tkaniny má optimálny ventilačný efekt,
  • + antibakteriálne a antimikrobiálne vlastnosti,
  • + materiál poťahu je príjemný na dotyk,
  • + vnútorný, pružný poťah zlepšuje pohodlie používania vankúša,
  • + poťah je snímateľný so zapínaním na zips (jednoduchá údržba),
  • - treba si zvyknúť na tvar vankúša (nie je ale pravidlom),
  • - vyššia cena.

Hodnotenia založené na skúsenostiach používateľov

Prirodzene, je dôležité mať na pamäti, že každý jednotlivec má iné preferencie, pocity a potreby, pokiaľ ide o spánok a vankúše. Preto zatiaľ čo anatomický vankúš Dream-Cloud Premium môže u niektorých ľudí dobre zafungovať, nemusí byť nutne najvhodnejší pre každého.

Detail: Vankúš proti chrápaniu recenzia

Veľká väčšina používateľských recenzií majiteľov tohto vankúša je však pozitívnych, pričom sa zhodujú v nasledovných bodoch:

  • Vankúš perfektne odstraňuje tlak vyvíjaný na krčnú chrbticu, čím zabraňuje bolesti
  • Vankúš do veľkej miery dokáže odstrániť chrápanie a problémy so spánkovým apnoe
  • Vankúš znižuje bolesti hlavy a migrény
  • Vankúš pomáha pri nespavosti
  • Vankúš podporuje zdravý spánok a relaxáciu

Ďalšie čítanie: Ako používať anatomický vankúš a správne na ňom spať?

TIP

Pred konečným rozhodnutím je vždy dobré si vankúš vyskúšať a zistiť, ako sa cítite vy osobne.

Záver

Anatomický vankúš Dream Cloud Premium je skvelým riešením pre tých, ktorí trpia chrápaním alebo spánkovou apnoe. Dokáže však pomôcť všetkým, ktorí hľadajú pohodlný a zdravý spôsob spánku bez bolesti krčnej chrbtice. Jeho anatomický tvar a kvalitná bio-pamäťová pena umožňujú uvoľnenie dýchacích ciest, čím sa znižuje pravdepodobnosť chrápania a spánkovej apnoe. Vankúš je hypoalergénny, antibakteriálny a obsahuje ortopedickú penovú vložku, čo zabezpečuje dokonalú podporu a pohodlie počas spánku.

Navyše, jeho používanie v kombinácii s ďalšími opatreniami, ako napríklad znižovanie hmotnosti, zlepšenie fyzickej kondície, alebo vyhýbanie sa konzumácii alkoholu a tabaku, dokáže zlepšiť kvalitu spánku.

Ak hľadáte jednoduché a účinné riešenie na zlepšenie svojho nočného odpočinku, vankúš Dream Cloud Premium je pre vás skvelou voľbou.

Zdroje:

Autor Vitaherbals.sk
Vitaherbals sa zameriava na Vaše zdravie a prináša Vám svetovo uznávané značky výživových doplnkov, bylinných extraktov a zdravotných vankúšov. Sme tu pre to, aby sme Vám ponúkli široký výber kvalitných produktov, poradenstvo a odbornosť.

Odporúčané produkty3